Phuket lanserar Songkran Seven Days of Danger trafiksäkerhetskampanj

Phuket-

Trafiksäkerhetskampanjen "Songkran Seven Days of Danger" över hela landet i år startar på tisdag (11 april)th) till måndag (17 aprilth).

Phukets viceguvernör Arnuparb Rodkhwan Yodrabam berättade för Phuket Express att Phukets trafiksäkerhetscenter startade måndagen (10 april)th) och Songkran Seven Days of Danger trafiksäkerhetskampanj i år startar från och med idag (11 aprilth) till måndag (17 aprilth).

De största dödsfallen på vägen beror på olyckor orsakade av rattfylleri och att man inte använder säkerhetsbälte och hjälmar. Phuket fokuserar också på sjösäkerhet. Tjänstemän ser till att alla passagerare bär flytvästar när de reser på båtar.

Deras mål är att minska trafikolyckor och dödsfall avsevärt från tidigare år, tillade vice guvernör Arnuparb.

Phuket Express kommer att ge dagliga uppdateringar av kampanjen för sju dödliga dagar här på vår nyhetsportal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.