Motorcykelförare som kör på fel sätt dör efter att ha kolliderat med Sedan i Phuket

Thalang –

En motorcykelförare som körde på fel sida av vägen dog efter att han kraschade med en sedan i Thalang.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på måndagen (10 aprilth) på Thep Krasattri Road i Baan Liphon, Sri Soonthorn sub-distrikt.

Räddningsteamen anlände till platsen för att hitta Boonyarit Amornkomon, 43, fast under sedanen. Han var medvetslös och fördes till ett lokalt sjukhus där han dödförklarades vid ankomsten.

Sedanföraren, Mussaha Seng, 31, var oskadad och väntade på polisen på platsen. CCTV-bilder i närheten visar att Boonyarit åkte på fel sida av vägen. Sedanen var på höger sida men tappade kontrollen innan den kraschade in i motorcykeln.

Mussaha berättade för The Phuket Express att han inte kunde stanna eftersom det var något som satt fast under hans broms. Han fick panik och tryckte på gaspedalen istället för bromsen som drev honom in i Boonyarit. Han skyllde dock på Boonyarit för att ha kört fel.

Polisen granskade fortfarande händelsen vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.