UPPDATERING: Körkorten för två Phuket taxichaufförer i viral kamp avstängda i 180 dagar

Phuket -

Körkorten för två taxichaufförer i Phuket som bråkade, enligt uppgift om vem som hade jurisdiktion över att hämta kunder på ett hotell, har dragits in i 180 dagar.

Vår tidigare historia:

Chefen för landtransportkontoret i Phuket, Atcha Buajan, berättade för Phuket Express torsdag kväll (6 april)th) att han fick ett viralt videoklipp av två taxichaufförer som slåss på Patak Road i Karon. En av dem var besviken över att den andra plockade upp turister framför ett hotell, som den upprörda föraren kände var "hans territorium".

Nu till uppdateringen:

Chefen för Phuket Land Transport Office, Atcha Buajan, berättade för Phuket Express att de två taxichaufförerna är identifierade som Chayakorn Chaitisuk och Noppadon Changlek.

Båda deras körkort har dragits av i 180 dagar från den 7 aprilth till november 2nd2023

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.