Berusad kazakstansk man orsakar kaos på Pha-Ngan Island

FOTO: MGR Online

Pha-Ngan Island, Surat Thani –

En kazakisk man som erkände att ha kraftigt rökt gräs och druckit öl skadade fastigheter innan han gick amok på Pha-Ngan Island i Surat Thani.

Surat Thani Tourism Associations ordförande Mr. Natnawat Sakda berättade för Phuket Express att söndagen (9 april) medan han var på ön jagade den berusade kazakstanska mannen efter lokalbefolkningen och försökte attackera dem vid Rin Beach i Baan Tai.

Den misstänkte har även förstört resort- och restaurangfastigheter. Han hoppade i havet och sprang runt när relevanta poliser och lokalbefolkning försökte fånga honom. Men den kazakstanske mannen greps till slut. Han erkände för polisen att han rökte mycket gräs och drack för mycket öl och kunde inte kontrollera sig.

Han gick också med på att betala alla skador. Surat Thani-tjänstemän släppte inte namnet på mannen eftersom han gick med på att ta ansvar för sina handlingar ekonomiskt.

Det var okänt om mannen skulle rekommenderas för utvisning eller om han skulle ställas inför ytterligare åtal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.