En rysk turist omkom i motorcykelolycka i Phuket, bror överlever

FOTO: Khaosod English

Phuket —

Två ryska bröder kraschade med sin motorcykel på en brant väg i Phukets Thalang-distrikt. Den äldre brodern avled på platsen medan hans yngre bror skadades svårt.

Olyckan inträffade lördagen den 8 april klockan 4:30 nära Bang Pae-vattenfallet i Phuket. Den äldre brodern, Mr. Maksim, 36, som körde motorcykeln, dog efter att hans fordon kraschade. Hans yngre syskon, herr Andrei, 32, överlevde kraschen och fördes till Wachira Phukets sjukhus.

Räddningsteam undanhöll sina efternamn från pressen i väntan på kontakt med sin familj och ambassad.

Enligt Phuket-polisen satt det överlevande offret på baksidan av motorcykeln och han skadades allvarligt. Poliserna antog att de två reste till Patong-området för att besöka Bang Tao Beach. På vägen tillbaka till sitt hotell kan Maksim ha misslyckats med att navigera i en kurva och ramlat av en närliggande klippa till sin död.

Kan vara en bild av 4 personer, terrängfordon och väg
FOTO: Khaosod English

Polisen sa att de ryska turisterna kanske inte känner till vägen. Offrets kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

Myndigheterna samordnar med den ryska ambassaden för att lämna tillbaka kroppen till hans familj i Ryssland och planerar att intervjua den överlevande brodern när han återhämtar sig.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.