Phuket taxichaufförer möter rättsliga åtgärder efter att ha bråkat om kunder

Phuket -

Två taxichaufförer i Phuket står inför rättsliga åtgärder efter bråk, enligt uppgift om vem som hade jurisdiktion över att hämta kunder på ett hotell.

Chefen för landtransportkontoret i Phuket, Atcha Buajan, berättade för Phuket Express torsdag kväll (6 april)th) att han fick ett viralt videoklipp av två taxichaufförer som slåss på Patak Road i Karon. En av dem var besviken över att den andra plockade upp turister framför ett hotell, som den upprörda föraren kände var "hans territorium".

Ett verbalt argument uppstod, inför de skräckslagna kunderna, som eskalerade till ett fysiskt bråk.

Båda taxichaufförerna lämnade in anmälan till Karonpolisen, där båda skyllde på den andra parten för problemet. En utredning pågår för att ta ställning till om båda taxiförarnas körkort ska dras in.

I en liknande incident i Krabi nyligen, Krabis guvernör har beordrat en lösning på problemet efter att taxichaufförer i Krabi hittats slåss om kunder på Krabis flygplats.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.