Kinesisk man arresterad på Phukets flygplats för olagligt arbete

Phuket -

En kinesisk medborgare greps på Phukets internationella flygplats för illegalt arbete i Thailand.

Immigrationskontoret på Phukets internationella flygplats berättade för Phuket Express denna vecka att de har arresterat en kinesisk medborgare vid en parkeringsplats för resebussar inne på Phukets internationella flygplats för att ha arbetat illegalt.

Han fördes till Sakoo polisstation för att åtalas för att ha arbetat illegalt i Thailand. Hans namn och hans jobbuppgifter undanhölls av polisen.

Detta är det andra identiska fallet på flera dagar, med det första här.

******************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.