Vart ska man gå för Songkran 2023 i Phuket: Stora evenemang och konserter

Phuket -

Songkran Festival i år återvänder med fulla aktiviteter efter fyra år! Festivalen kommer att firas över hela Thailand, inklusive i Phuket, en av de mest kända turistdestinationerna.

Så här är några rekommendationer från The Phuket Express för Songkran-festligheter i Phuket.

  1. Big Island Water Fun på Central Phuket Floresta i Wichit, Mueang Phuket från 12 april till 16 april med konserter från thailändska band och sångare med thailändska och utländska DJ:s. Det kommer att finnas både frizoner och betalzoner.

2. Blue Tree x Drum Code Songkran i Thalang från 14 april till 15 april med utländska artister. Biljetter tillgängliga.

3. Neon Water Party på Central Patong från 12 april till 13 april från 4:00 till midnatt med thailändska och utländska DJ:s och gratis inträde.

4. Water Vlog Phuket Music Festival från 13 april till 15 april nära Vlog Bar Phuket i Phuket Town med thailändska och utländska artister. Biljetter tillgängliga.

5. Songkran vattenstänksfirande med "No Alcohol"-evenemang i Phuket Town.

6. Songkran Festival den ultimata poolfesten i Phuket den 14 april i Andamanda Phuket i Kathu. Biljetter tillgängliga.

7. Wan Lai Patong Phuket den 17 april på Otop Market i Patong med gratis livemusik och DJ.

Det här är bara konserter och stora evenemang, det kommer också att finnas gott om traditionella och religiösa evenemang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.