Thai Army slår ned på Karon Umbrella Beach Beds

Karon, Phuket –

Den thailändska armén och marinen slog till mot paraplystrandsängar på Karon Beach.

På tisdag (4 aprilth) ett team av tjänstemän från Army Region 4 och Royal Thai Navy Third Area Command inspekterade Karon Beach, Mueang Phuket District. Army Region 4-tjänstemän sa till Phuket Express följande:

Strandsängar och paraplyer hittades utanför den lagliga zonen som har utsetts för strandsängparasoller. Dessa föremål inkräktade på Karon Beach. Många strandsängar och parasoller togs i beslag men ingen presenterade sig på stranden för att visa att de var ägarna.

Fyra timmar senare dök ett 25-tal lokala operatörer upp på Karons kommun. De begärde att få använda mer av strandområdet.

Vid presstillfället behandlades begäran fortfarande.

En paraplyoperatör greps för att ha gjort intrång på en strand på ön Racha Yai söder om Phuket.

Army Region 4-befälhavaren inspekterade och följde upp strandhanteringen i Phuket för att ge både turister och lokalbefolkningen förtroende.

Freedom Beach i Karon är nu rensad från strandsängar och parasoller och strukturer efter ett fullständigt tillslag.

Restauranger, strandsängar och paraplyer upptäcktes av Thaland-tjänstemän att inkräkta på Lay Phang Beach i Cherng Talay.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.