TAT lanserar "Amazing Thailand NFTs Season 2"

PRESSMEDDELANDE:

Thailändska turister och utländska expats kan samla Digital Art NFT via YAKS-applikationen på 20 attraktioner i Thailands fem regioner och låsa upp privilegier för resor.

Bangkok, 3 april 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) lanserade idag projektet "Amazing Thailand NFTs Season 2", där thailändska turister och utländska expats kan samla NFT (Non-Fungible Token) virtuella konstföremål vid 20 turistattraktioner över hela världen landet mellan nu och 30 april och kan njuta av privilegier och specialrabatter fram till 31 juli.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa "Det utökade Amazing Thailand NFTs-projektet understryker TAT:s riktning att utnyttja teknologi och innovation för att tillföra värde och förvandla thailändsk turism till smart turism. Genom att erkänna digital som en game changer vill vi inspirera Digital Asset-innehavare att resa mer inom Thailand med hjälp av Digital Art NFT som är designade för att förvandla våra NFT-produkter, nämligen Nature to Keep, Food to Discover, och Thainess to discover, till faktiska resor och erbjuda nya meningsfulla reseupplevelser.”

Projektet Amazing Thailand NFTs säsong 2 följer på framgången med Amazing Thailand NFTs-projektet som hölls 2022, där 17,118 3,999 NFTs samlades av turister från 43 XNUMX föremål på var och en av de fem platserna - Chinatown, Wat Arun, Giant Swing och Siam Square i Bangkok och den antika staden i Samut Prakan. Turisternas utgifter som stimulerades av projektet uppskattades till över XNUMX miljoner baht.

I Amazing Thailand NFTs säsong 2-projektet finns det 24,000 20 NFT-konstverk fördelade på de XNUMX turistattraktioner och landmärken, över Thailands fem regioner, som är:

I söder: Promthep Cape, Old Town och Mai Khao Beach i Phuket; och Khao Tapu i Phang-nga.

I den centrala regionen: Wat Phra Kaew (smaragdbuddhas tempel), Mahanakhon Building och Asiatique The Riverfront Destination i Bangkok; Amphawa flytande marknad i Samut Songkhram; Hua Hin järnvägsstation i Prachuap Khiri Khan; och bron över floden Kwai i Kanchanaburi.

I öst: Laem Bali Hai Pier och Sanningens helgedom i Pattaya, Chon Buri; och Laem Ngob fyr i Trat.

I norr: Tha Phae-porten och Doi Inthanon i Chiang Mai; Wat Rong Khun i Chiang Rai; och Sukhothai Historical Park i Sukhothai.

I nordost: Wat Roi Phra Phutthabat Phu Manorom i Mukdahan; Elephant's World Project i Surin; och Sirindhorn Wararam Phu Prao-templet i Ubon Ratchathani.

Förutom de 20 turistattraktioner och landmärken finns NFT-konstverken också tillgängliga på 22 flygplatser i hela landet.

Thailändska turister och utländska expats kan delta i projektet och samla in NFTs genom YAKS-applikationen (tillgänglig för både Android och iOS) och kommer att få sitt första NFT-konstverk vid registrering. De kan checka in inom en radie på två kilometer från turistattraktionen för att samla in NFT.

Varje Digital Art NFT är skapad av konstnärer från Riety Studio och är unik och kommer i form av en polaroidbild av turistattraktionen. Föremålen, som klassificeras som "Normal" och "Rare", kommer att lagras i den digitala plånboken för turister som reser för att hämta och kan användas för att låsa upp privilegier och rabatter för flygbiljetter, boende, mat och dryck, shopping och andra reseerbjudanden.

Dessutom kan utländska expats få NFT Expat-privilegier, inklusive rabatter eller undantag på entréavgifter till attraktioner som Wat Phra Kaew (Smaragdbuddhans tempel), Wat Pho (den liggande Buddhans tempel) och Wat Arun (Gryningens tempel) ).

För mer information, gå till: YAKS x Amazing Thailand NFTs på Facebook: Amazing Thailand NFTs (https://www.facebook.com/AmazingThailandNFTs/) Discords webbplats: YAKS x Amazing Thailand NFTs (https://discord.gg/JQTkkjghfv ) www.yaks.club eller TAT Contact Center 1672.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.