Man dör efter att bomben exploderade i Krabi

FOTO: MGR online

Krabi –

En 33-årig man dog efter att en bomb exploderade i Krabi.

Klong Thom-polisen underrättades om händelsen på söndagen (2 aprilnd) i ett hus i South Klong Tom. Krabi EOD (Explosive Ordnance Disposal) och Krabi Forensic Police kallades till platsen.

Mannen identifierades senare som Kampanart Sapjaroen, 33, som hade dödförklarats på platsen. Hans kropp var omgiven av många oexploderade bomber och den som hade startat. Det tog mer än tre timmar för EOD att återvinna alla bomber från området.

Lokala invånare berättade för thailändska medier att Kampanart var en sophämtare. I det här skedet tror relevanta poliser att Kampanart tog bomberna från ett närliggande område och att han försökte bryta upp en av bomberna för delar, utan att veta att den fortfarande var strömförande, när den exploderade.

Relevanta myndigheter fortsätter dock sin utredning för att ta reda på varifrån bomberna ursprungligen kom.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.