Flytande restaurang i Phang Nga förstörd efter mordbrand – VIDEO

Phang Nga –

En flytande restaurang i Phang Nga har förstörts efter att en man satte eld på båten.

Takua Thung-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om branden på fredagen (31 mars)st) vid en kanal i Baan Chong Nuea i Kalai sub-distrikt, Takua Thung-distriktet.

De kom till platsen för att konstatera att branden var kraftigt övertänd. Herr Wanat Looklek, 31, från Kalai väntade på platsen. Han greps efter att han erkänt för polisen att han hällde bensin på restaurangen innan han satte eld på den. Han stannade kvar för att se det brinna ner och för tjänstemän att komma fram, och hävdade att han inte brydde sig om han blev gripen.

Wanat berättade för The Phuket Express och polisen att han brände ner restaurangen för skojs skull utan någon annan anledning och att han inte hade någon personlig koppling eller problem med restaurangen eller dess ägare.

Takua Thung-polisen sa till Phuket Express Wanat står inför anklagelser om mordbrand. Skadeståndskostnaderna uppskattas till 2,000,000 XNUMX XNUMX baht och Wanat är fortfarande häktad vid presstillfället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.