UPPDATERING: Tre utländska kunder i Patong-ärendet om sexuellt utnyttjande av barn greps, tre flyr

Patong –

Tre utländska kunder har gripits medan tre andra utländska kunder har rymt i ett fall av sexuellt utnyttjande av barn i Patong.

Vår tidigare historia:

En illegal bar på Bangla Road i Patong gjorde en razzia och upptäckte minderåriga prostituerade med sex offer räddade. Två misstänkta greps som hävdar att den riktiga barägaren är en utlänning.

Fem seniorpoliser i Patong har överförts efter att en olaglig bar på Bangla Road i Patong gjorde en razzia och upptäckte sex offer för sexuellt utnyttjande av barn som räddades, som var minderåriga under arton år.

En utländsk ägare har flytt till ett närliggande land efter en razzia på en bar på Bangla Road där minderåriga som var offer för sexuellt utnyttjande av barn avslöjades.

Arresteringsorder har utfärdats för en schweizisk man och två thailändska kvinnor som påstås vara inblandade i en barrazzia i Patong som avslöjade sexuellt utnyttjande av barn.

Nu till uppdateringen:

"Big Joke", det populära självomfamnade smeknamnet för biträdande poliskommissarie Surachate Hakparn, anlände till Phuket på torsdagskvällen (30 mars)th) för att följa upp ärendet.

Big Joke berättade för The Phuket Express att de efter en utredning utfärdade arresteringsorder för sex utlänningar som påstås vara kunder i baren i fråga som påstås ha använt tjänsterna för sexuellt utnyttjande av barn vars namn släpptes av thailändsk polis som:

  1. Paul Herbert Corbett, 67 australiensisk medborgare (gripen)
  2. Max Rigobert Ramasamy, 68, fransk medborgare (gripen)
  3. Mutu Pan, 44, kinesisk medborgare (gripen)
  4. Jeffrey Lynn Amman, 50, amerikansk medborgare (rymt)
  5. Mr. Jesse James Demian, 49, amerikansk medborgare (rymt)
  6. Mr. Ahmed Saleh Balobead, 40, saudiarabisk medborgare (rymt)

När det gäller de tre män som hade rymt eller flytt landet innan åtal kunde väckas, uppgav Big Joke att samordnade ansträngningar med INTERPOL och andra länder pågick för att fånga de tre eftersökta misstänkta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.