UPPDATERING: Kroppen av mannen som hoppade från Phuket Bridge hittades

FOTO: Kusoldharms räddningsstiftelse

Phuket -

Kroppen av en 57-årig man som hoppade av från Krasattri-bron hittades efter tre dagars letande.

Vår tidigare historia:

Kok Kloi-polisen i Takua Thung, Phang Nga underrättades om händelsen efter midnatt den 27 marsth på Thep Krasattri-bron som förbinder Phuket Island och Phang Nga fastlandet. Mannen identifierades senare av polisen som en 57-årig thailändsk man från Cherng Talay i Thalang.

Nu till uppdateringen:

På onsdagen (29 mars) hittades en kropp flytande cirka en kilometer från Thep Krasattri-bron.

Kusoldharms räddningsarbetare tog upp kroppen. Mannens fru har bekräftat att kroppen var hennes man.

Deras namn var båda undanhållna för familjens integritet.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad, vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.