Två franska turister skadade efter att minivan vält i Kamala

Kamala –

Två franska turister har ådragit sig skador efter att en minibuss vält i Kamala.

Kamalapolisen underrättades om olyckan klockan 3 på onsdagen (00 marsth) nära Laem Song i Kamala.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den vältade minivanen på vägen. Föraren Mr Fun Toamardlee från Trang väntade oskadd på myndigheterna på platsen. Två franska passagerare hade ådragit sig olika skador och fördes till ett närliggande sjukhus.

Mr Fun berättade för The Phuket Express att det vänstra bakhjulet blåste ut innan han tappade kontrollen och minivanen välte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.