Utländsk ryttare bryter armen efter motorcykelolycka nära Phuket nationalpark

Phuket -

En utländsk förare har brutit armen efter en motorcykelolycka nära en nationalpark i Thalang tidigt på morgonen idag.

Chefen för Sirainat nationalpark Soranan Rananan berättade för Phuket Express att klockan 3:40 på måndagen (27 mars)th) han meddelades från nationalparkpersonal att en utländsk förare har ådragit sig skador efter att hans motorcykel kraschade på en väg bakom nationalparkens område.

Räddningstjänst larmades till platsen. Den utländska mc-föraren hade brutit sin högra arm. Han fördes till ett lokalt sjukhus.

Hans nationalitet och fullständiga namn avslöjades dock inte av räddningsarbetarna.

Den utländska mannen förväntades bli helt återställd.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.