Holländsk kvinna greps på Phukets flygplats för att ha rest till och vistas i Thailand utan ordentliga dokument

Phuket -

En holländsk kvinna greps på Phukets internationella flygplats för att ha rest in i och vistats i kungariket Thailand utan lämpligt tillstånd eller visum.

Immigrationskontoret på Phukets internationella flygplats berättade för Phuket Express att de under den gångna helgen arresterade en kvinna vars fullständiga namn inte angavs, 28, en holländsk medborgare.

Hon greps vid immigrationskontrollen i den internationella avgångsterminalen på Phukets internationella flygplats.

Hon fördes till Sakoo polisstation för att åtalas för att ha tagit sig in och vistats i landet utan tillstånd.

Det var oklart hur hon ursprungligen hade tagit sig in i Thailand.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.