57-årig man hoppar från Phuket Bridge, försvunnen

Phang Nga, Phuket-

En sökning inleddes efter att en 57-årig man hoppat av Thep Krasattri-bron.

Kok Kloi-polisen i Takua Thung, Phang Nga underrättades om händelsen efter midnatt idag (27 marsth) på Thep Krasattri-bron som förbinder Phuket Island och Phang Nga fastlandet.

Kusoldharm resedykare i Phuket anlände till platsen för att hitta en motorcykel parkerad på bron. Mannen identifierades senare av polisen som en 57-årig thailändsk man från Cherng Talay i Thalang. Hans fullständiga namn undanhölls för hans och hans familjs privatliv.

Räddningsförare inledde en sökning på vattenytan i två timmar men misslyckades. Sökandet har fortsatt i eftermiddags igen. Vid presstillfället är mannen fortfarande försvunnen.

*********************************************

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad, vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.