UPPDATERING: Phuket Town Songkran Water Splash Celebration med "No Alcohol" Event Line Up och regler

Phuket -

Mer information har släppts för Songkran-vattenstänksfirandet med 'No Alcohol'-evenemanget i Phuket Town.

Vår tidigare historia:

"Songkran No Alcohol Event" kommer att hållas i Phuket Town nästa månad.

En presskonferens hölls fredagen den 24 marsth) på Limelight Avenue i Phuket Town ledd av Phukets viceguvernör Danai Sunnantarod, en representant från Stop Drink Network och andra.

Viceguvernör Danai berättade för Phuket Express att Songkran vattenstänksfirande "No Alcohol" kommer att hållas torsdagen den 13 aprilth från 5:00 till 10:00 på Dibuk Road framför Limelight Avenue i Phuket Town.

Efter tre år utan Songkran-firande av vattenstänk kommer det i år att finnas mer än 30,000 XNUMX personer som ansluter sig till den jämna, uppskattade Danai. Songkran-kampanjen är till för "No Alcohol" som syftar till att minska trafikolyckorna under Songkran-festivalen.

Det blir konserter från två kända thailändska rockband, Retrospect x Gao Jirayu och SDF med en känd DJ.

Alkohol, Kratom, pulver, is, skum, färgämnen, cigaretter, cannabis, fylleri, bar överkropp, högtrycksvattenpistoler, slagsmål och vapen kommer att förbjudas vid evenemanget.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.