Fyrtio två havssköldpaddor kläcks och beger sig ut i havet i Phang Nga

Phang Nga –

Fyrtiotvå havssköldpaddor i läder har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Tai Mueang-distriktet.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express på lördagen tidigt på morgonen (25 mars)th) att de hittade spår av havssköldpaddor i läder som kläcktes från ett bo i Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park.

Totalt kläcktes 42 havssköldpaddor i läder med framgång och gick tillbaka ut i havet. Tre sköldpaddsungar dog tyvärr efter att de kläckts.

Trettiotre ägg kläcktes inte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.