Man greps för att ha våldtagit en 17-årig flicka i Phuket

Thalang –

En man greps efter att han påstås ha våldtagit en 17-årig flicka i Thalang som han kontaktade online.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att föräldrarna till den 17-åriga flickan lämnade in en polisanmälan. De berättade för polisen att deras dotter våldtogs av en man som bara identifierades som Mr. Sumet, 24. Han kontaktade flickan via Facebook och flirtade med henne. Han kom till flickans hus i Thalang när han visste att hennes föräldrar inte var hemma och ska ha våldtagit flickan innan han skyndade iväg.

Hennes föräldrar fick senare reda på att deras dotter hade blivit våldtagen. Hon fördes till sjukhus för en hälsokontroll innan de gjorde en polisanmälan.

Polisen upptäckte att Sumet bor i ett hyreshus i Sri Soonthorn. Han greps så småningom och fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för våldtäkt.

Sumet vädjade inte omedelbart till anklagelserna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.