Kinesiska KOL:s livestream reseupplevelser i södra Thailand

PRESSMEDDELANDE:

Via den Pekingbaserade kinesiska mobilappen Kuaishou för kort videodelning, som lyfter fram ett stort utbud av kvalitetsturismupplevelser som erbjuds i Phuket, Krabi och Phang-nga.

Bangkok, 23 mars 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) och Kuaishou Technology tog med sig Key Opinion Leaders (KOL) från Kina för att livestreama en serie "Travel Adventures Thailand Episod" i Phuket, Krabi och Phang-nga via Kuaishou, från 15-24 mars.

Tanes Petsuwan, TATs vice guvernör för internationell marknadsföring – Asien och södra Stilla havet, sa "Aktiviteten är en del av TAT:s pågående ansträngningar i Kina för att ytterligare bygga upp marknadens förtroende, och för att upprepa att Thailand förblir en föredragen destination för kinesiska resenärer. Livestreamingen är ett perfekt tillfälle för oss att öka medvetenheten om kampanjen "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters".

TAT samarbetar med Kuaishou, den Pekingbaserade kinesiska mobilappen för kort videodelning, för att underlätta resor för de inbjudna 20 KOL:erna och ett 50-tal besättningsmedlemmar från Kina. Syftet är att främja en mängd olika kvalitetsturismprodukter och -tjänster i Phuket, Krabi och Phang-nga genom livestreamingaktiviteten "Travel Adventures Thailand Episod".

Resan belyser exklusivitet och excellens som tillgodoser den nuvarande livsstilen för olika kinesiska resesegment som hypermillennials, familjer, arbete och silverlyx. Livestream-innehållet innehåller ett stort utbud av reseupplevelser som erbjuds i södra Thailand, från stränder och öar till lokal mat och kultur samt samhällsturism.

Livestreamingresan förväntas nå 50 miljoner användare och inspirera till fler resor bland kinesiska resenärer till Phuket, Krabi och Phang-nga, med hjälp av de bekväma direktflygen till Phuket från Peking och andra kinesiska städer.

Kuaishou har för närvarande 363 miljoner användare per dag och 626 miljoner användare per månad.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.