Förare dör efter att motorcykel kolliderar med lastbil i Rawai

Rawai –

En förare har dödförklarats efter att deras motorcykel kolliderade med en lastbil i Rawai, Mueang Phuket.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 10 på torsdagen (50 marsrd) på Rawai Beach Road.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den oidentifierade manliga motorcykelföraren. Han dödförklarades på platsen. I närheten hittade de första insatserna hans skadade motorcykel.

Offrets kropp fördes till ett lokalt sjukhus och lastbilen och föraren Samam Kontha, 58, från Sa Kaeo intervjuades på platsen.

CCTV-bilder från Rawai kommun visar att lastbilen kom från motsatt körfält innan den kolliderade med motorcykeln.

Lastbilen körde sedan tragiskt över motorcykelföraren. Chalongpolisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.