Man som agerar oberäknelig och stör freden fångad i lägenhet i Patong

Patong –

En man som störde lugnet och agerade oberäkneligt greps i en lägenhet i Patong och skickades till ett psykiatriskt sjukhus för hjälp.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 9:45 på torsdagen (23 mars)rd) i en lägenhet på Ratcha Patan Nusorn Road i Patong.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta en man som bara identifierades som Mr. Kitti från Nakhon Si Thammarat. Han skrek inne i ett rum i lägenhetskomplexet och störde och skrämde andra boende.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de försökte prata med Kitti men han vägrade prata med dem. Hans fru, endast identifierad som fru Anna, kom senare till platsen innan Mr Kitti gick med på att öppna dörren.

Han fördes till ett lokalt psykiatrisk sjukhus för hjälp.

I det här skedet tror polisen att Kitti var berusad och stressad över sina personliga problem. Inga illegala droger hittades i hans rum.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.