Förare skadad efter bussolycka på Patong Hill

Patong –

En förare har fått allvarliga skador efter en bussolycka på Patong Hill.

Patongpolisen underrättades om olyckan klockan 5 i morse (45 mars) strax efter att den inträffade vid en kurva som lokalt kallas Pla Ra Curve (fermenterad fiskkurva) nära Suwan Khriri Wong-templet (Patong-templet).

Patongpolisen och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade bussen kraschade in i en vägg i kurvan. Busschauffören, Prayoon Nayao, 37, hade skadat sitt finger. Inga passagerare fanns på bussen men en närliggande vägg och en elstolpe skadades.

Bussen kunde inte fungera.

Busschauffören berättade för The Phuket Express att han skulle komma från Phuket Town på väg till Patong Hospital för att ta personal till ett seminarium i Phang Nga.

Han var obekant med vägen och trodde att det var ett bromsfel. Han hade precis börjat köra buss för en månad sedan.

Patongpolisen fortsätter dock sin utredning och överväger ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.