Två munkar hittades på övergivet hotell i Phuket testade positivt för droger

Thalang, Phuket –

Två munkar hittades på ett övergivet hotell i Thalang och testades positivt för illegala droger.

Thalang distriktschef Bancha Tanuin berättade för Phuket Express att på tisdagen (21 marsst) en bychef och huvudmunken i Thep Krasattri sub-distrikt inspekterade ett övergivet hotell i Baan Mueang Mai.

Två munkar hittades på det övergivna hotellet. De kom ursprungligen från ett tempel i Nakhon Sawan, centrala Thailand. Men huvudmunken i Nakhon Sawan kontaktades men de har vägrat att ta tillbaka de två munkarna.

De två munkarna testade positivt för illegala droger. De avsköts och är redo för ytterligare rättsliga åtgärder.

****************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.