TV-programmet "The Real Housewives Ultimate Girls Trip" filmat i Phuket

PRESSMEDDELANDE:

Med premiär den 23 mars 2023 kommer tredje säsongen av amerikanska realityserier att visa upp öns lyx- och gruppresor.

Bangkok, 21 mars 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) är glada att meddela att den berömda ö-resorten Phuket är platsen för den tredje säsongen av reality-TV-serien "The Real Housewives Ultimate Girls Trip", som kommer att ha premiär exklusivt på streamingtjänsten Peacock på 23 mars 2023.

Mr. Santi Sawangcharoen, TAT New York Office Director och TAT Toronto Office Office tillförordnad direktör, sa "Vi är glada över att ha välkomnat rollbesättningen till The Real Housewives Ultimate Girls Trip till Phuket, som kommer att visa upp i tv-programmet hur underbar lyx och gruppresor till den populära thailändska ön kan vara. När Thailand återigen öppnar helt igen, finns det ingen bättre tid än nu att planera en resa för att utforska landets många kulturella aktiviteter, fantastiska köket och vackra landskap.”

Den tredje säsongen av The Real Housewives Ultimate Girls Trip innehåller en ny grupp med åtta fan-favorit Housewives från olika städer, som samlas för en oförglömlig resa till Thailand.

Efter seriens premiär den 23 mars kommer ett nytt avsnitt att streamas varje vecka.

Thailand och de pittoreska platserna det erbjuder fortsätter att vara ett populärt resmål för utländska filmer och produktioner av TV-program.

En annan amerikansk reality-TV-serie – ABC:s "The Bachelor" – filmades också nyligen i Thailand, med de två sista avsnitten av programmets säsong 27 som äger rum i Krabi. Det första av dessa två avsnitt sändes på ABC den 20 mars, och det andra sänds den 27 mars, innan det kan streamas nästa dag på Hulu.

Både Phuket och Krabi var också de främsta platserna i den tjeckiska filmen "Ostrov" (Ön), som hade premiär den 1 februari 2023 i Prag innan den öppnades på 180 biografer i hela Tjeckien och Slovakien. Ostrov var den första tjeckiska filmproduktionen som koncentrerade nästan all sin inspelning helt till Thailand, med 97 % av filmen inspelad i de två södra thailändska provinserna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.