Mer än 200,000 96 meth-piller och 8 vapen beslagtagna i region XNUMX-brottstillslag

södra Thailand –

Mer än 200,000 96 metamfetaminpiller och XNUMX vapen beslagtogs i ett brottstillslag i övre södra Thailand.

En presskonferens hölls på polisstationen Region 8 med säte i Phuket igår, den 21 mars 2023, och leddes av överstelöjtnant Somphong Chingduang, biträdande poliskommissarie.

Överstelöjtnant Somphong berättade för Phuket Express att polisen har slagit ner mot 247 illegala drognätverk i de övre södra provinserna, totalt 516 mål. Mer än 300 misstänkta har gripits med 235,290 96 metamfetaminpiller och 41 vapen beslagtagna. Mer än XNUMX miljoner bahts fastigheter beslagtogs från misstänkta.

Polisen fortsätter att slå ner på brott och illegala droger, inte bara i Phuket utan i hela kungariket Thailand i en samordnad nationell ansträngning för att avskräcka brott.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.