En död, en saknad, tre räddade efter att fiskebåt kolliderar med oljetanker nära Samui Island

Samui Island, Surat Thani –

En båtbesättningsman hittades död medan en annan besättningsmedlem fortfarande saknas. Tre besättningsmedlemmar har räddats efter att en fiskebåt kolliderade med en oljetanker nära Samui Island.

Thai Maritime Enforcement Command Center Region 2 berättade för Phuket Express att en fiskebåt med fem besättningar kolliderade med en oljetanker på tisdagen (21 mars)st) 38 sjömil från Samui Island.

Tre besättningsmedlemmar har räddats som är den thailändska båtkaptenen och två besättningsmän från Myanmar. En besättningsman hittades död och identifierades på grund av hans kroppsdelar, Mr. Priwan Chitudom, 50, en laotisk medborgare.

Den andra besättningsmedlemmen som fortfarande saknas är Manop Wantone, 62, thailändsk medborgare.

Orsaken till kollisionen utreds fortfarande.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.