UPPDATERING: Arresteringsorder utfärdade för schweizisk man och två thailändska kvinnor som påstås vara inblandade i Patong Bar Razzia som avslöjade sexuellt utnyttjande av barn

Patong, Phuket –

Arresteringsorder har utfärdats för en schweizisk man och två thailändska kvinnor som påstås vara inblandade i en barrazzia i Patong som avslöjade sexuellt utnyttjande av barn.

Våra tidigare berättelser:

En illegal bar på Bangla Road i Patong gjorde en razzia och upptäckte minderåriga prostituerade med sex offer räddade. Två misstänkta greps som hävdar att den riktiga barägaren är en utlänning.

Fem seniorpoliser i Patong har överförts efter att en olaglig bar på Bangla Road i Patong gjorde en razzia och upptäckte sex offer för sexuellt utnyttjande av barn som räddades, som var minderåriga under arton år.

En utländsk ägare har flytt till ett närliggande land efter en razzia på en bar på Bangla Road där minderåriga som var offer för sexuellt utnyttjande av barn avslöjades.

Nu till uppdateringen:

Region 8:s polischef generallöjtnant Surapong Thanomjit berättade för Phuket Express att på måndagen (20 mars)th) Phukets provinsdomstol har utfärdat arresteringsorder på två thailändska kvinnor och en schweizisk man. Schweizaren har dock flytt från Thailand.

Andra utlänningar som påstås vara inblandade i det här fallet är personer som gillar att använda den här typen av tjänster och som relevanta polismyndigheter fortfarande spårar upp.

Namnen på de eftersökta släpptes inte av den thailändska polisen men de uppgav till thailändska medier att de arbetade med att lokalisera alla tre misstänkta och samarbeta med det land där de trodde att den schweiziska mannen hade flytt, i hopp om att fånga och utlämna mannen för rättsliga förfaranden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.