Phuket välkomnar första charterflyg från Mahan Air, Iran

Phuket -

Det första charterflyget från Mahan Air, baserat i Iran, anlände till Phukets internationella flygplats.

I går (20 mars), på Phukets internationella flygplats, välkomnade tjänstemän och personal det första charterflyget från Mahan Air i Iran, ett flyg från Teheran, Iran.

Turism från Mellanöstern är en stor målmarknad för den thailändska turistnäringen och Phuket i synnerhet, så detta nya charterflygnätverk välkomnas varmt.

Phuket Express noterar att Ramadan kommer att börja denna vecka och att några turister kommer att vara i landet på en religiös kulturell helgdag, besöka moskéer och lokala islamiska samhällen.

Phuket Express välkomnar alla ombord till Thailand och Phuket!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.