Phuket City of Gastronomy 25-årsjubileumsfestival kommer att hållas i Phuket Town

Phuket -

The Phuket City of Gastronomy 25th årliga festivalen kommer att hållas i Phuket Town.

Phuket Citys vice borgmästare Prasit Sinsaowapark berättade för Phuket Express att festivalen kommer att hållas från och med den 8 marsth till april 3rd , 2023 från 4:00 till 11:00 på Saphan Hin i Phuket Town.

Prasit sa till The Phuket Express, "Denna årliga matfestival syftar till att stärka Phukets turism och ekonomi. Phuket har valts ut som en av UNESCO:s Creative Cities Network-medlemmar i den kreativa staden gastronomi.”

Presidenten för Phuket City Food Operators Association Mr. Panachai Wassanaroongruengsuk berättade för Phuket Express att det kommer att finnas mer än 100 matstånd, vilket kommer att vara fler än under de senaste åren. Festivalen har också fortsatt att bevara miljön och minska föroreningarna genom att undvika användning av plast eller skum.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.