UPPDATERING: Tjuv försöker stjäla från tvättbutik i Thalang, Phuket arresterad

Thalang –

En tjuv som försökte stjäla mynt från en tvättstuga i Thalang har gripits.

Vår tidigare historia:

Jittawattana Saengmanee rapporterade till ett lokalt medium "Newshawk Phuket" med CCTV-filmer om stöldförsöket. Hon är ägare till en tvättbutik i Baan Liphon i Sri Soonthorn, Thalang.

Nu till uppdateringen:

Polisen har fortsatt sin utredning varifrån man hittade den misstänkte. Tha Chatchai-polisen berättade för Phuket Express att de har arresterat den huvudmisstänkte Niran Chamnanruea, 33, från Maikhao, Thalang.

Niran fördes till Tha Chatchais polisstation. Han åtalas för stöld på natten.

Niran har erkänt åtalet men inte uppgett varför han gjorde det.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.