TAT arrangerar "Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023"

PRESSMEDDELANDE:

Evenemanget belyser meningsfulla reseerbjudanden i Phang-nga och den lokala turistindustrins beredskap att välkomna besökare från Asien och södra Stilla havet.

Bangkok, 20 mars 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) anordnar "Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023" från 18-21 mars med deltagande av 144 resebyrårepresentanter från 12 länder runt Asien och södra Stilla havet.

Den fyra dagar långa resan består av en välkomstmottagning, en tvådagars upplevelserunda och en B2B-affärsförhandlingsevent.

Närvarande vid välkomstmottagningen den 18 mars i Khao Lak, Phang-nga, var HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, minister för turism och sport; Mr. Ekarat Leesen, guvernör i Phang-nga-provinsen; och Tanes Petsuwan, TATs vice guvernör för internationell marknadsföring – Asien och södra Stilla havet, samt tjänstemän och personer från offentlig och privat sektor.

sa herr Tanes "Den fantastiska Thailand Mega FAM-resan till Phang-nga 2023 visar upp meningsfulla reseupplevelser i Phang-nga i linje med kampanjen "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters". Det är också en del av TAT:s plan för att hjälpa till att etablera Phang-nga som en ny destination för Asien och södra Stillahavsmarknaden, och på så sätt hjälpa till att utöka turistflödet och turistinkomsterna till den lokala ekonomin.”

Upplevelseturen den 19-20 mars visar viktiga landmärken och aktiviteter för turismen i Phang-nga och dess omgivningar. Dessa inkluderar Mu Ko Similan National Park, Ao Phang Nga National Park, Ko Panyi – känd för sin fiskeby, Tham Phung Chang – en grotta känd för sina stalagmiter och stalaktiter, och ett forsränningsäventyr på Song Phraek River.

Resan avslutas den 21 mars med B2B-affärsförhandlingsevenemanget, som kommer att utgöra en central scen för resedeltagare att träffa och diskutera affärer med över 50 turismoperatörer från Phang-nga.

Tanes tillade "Den "Amazing Thailand Mega FAM-resan till Phang-nga 2023" har inletts i enlighet med TAT:s "Great Resumption Episod II"-strategi för att påskynda Thailands turismåterhämtning."

Enligt strategin använder TAT fem tillvägagångssätt för kortdistansmarknader, inklusive Kina är tillbaka, 7 Digits Target, Color Your Life by Amazing Thailand, Responsible Tourism och Second Tier, Second to None.

Genom olika marknadsföringsaktiviteter riktade specifikt till kortdistansmarknaderna, räknar TAT med att bokningar och resor förverkligas från april 2023 och framåt. Detta förväntas resultera i att intäkter från kortdistansmarknaderna utgör upp till 62 % och antalet turister upp till 72 % av det övergripande turismmålet för 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.