Jetski-operatör på stranden i Phuket hittades utan licens

Thalang –

En vattenskoteroperatör på en strand i Cherng Talay hittades utan licens för några av vattenskotsarna.

Phukets marinpolis berättade för Phuket Express att de under den gångna helgen inspekterade vattenskotrar på Bang Tao Beach.

Några av vattenskotrarna hittades utan körkort och några med utgångna körkort. Jetski-operatören har bötfällts enligt lagen om navigering i thailändska vatten.

Phukets marinpolis berättade för Phuket Express att operatörer som använder olicensierade vattenskoter ska få böter på upp till 10,000 1,000 baht. Att köra vattenskoter utan körkort kan dömas till fängelse i upp till sex månader eller böter från 10,000 XNUMX till XNUMX XNUMX baht.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.