UPPDATERING: Utländsk ägare flyr Thailand efter barräd i Patong avslöjat exploatering av barnsex, misstänkt nätverk i Pattaya och Bangkok

Patong –

En utländsk ägare har flytt till ett närliggande land efter en razzia på en bar på Bangla Road där minderåriga som var offer för sexuellt utnyttjande av barn avslöjades. ฺ

Big Joke, Thailands mest kända polis Surachate Hakparn, sa att baren har många nätverk och kontakter i Pattaya och Bangkok.

Våra tidigare berättelser:

En illegal bar på Bangla Road i Patong gjorde en razzia och upptäckte minderåriga prostituerade med sex offer räddade. Två misstänkta greps som hävdar att den riktiga barägaren är en utlänning.

Fem seniorpoliser i Patong har överförts efter att en olaglig bar på Bangla Road i Patong gjorde en razzia och upptäckte sex offer för sexuellt utnyttjande av barn som räddades, som var minderåriga under arton år.

Nu till uppdateringen:

"Big Joke", biträdande poliskommissarie Surachate Hakparn, anlände till Phuket idag (18 marsth) för att följa upp ärendet.

"Big Joke" berättade för Phuket Express att baren är relaterad till ett annat barnätverk i Bangkok och Pattaya. Baren kan ha drivits som en förvaltare där thailändare registrerade sig för dem med några utländska aktieägare. Det rapporterades också att den utländska huvudägaren var gift med en thailändsk medborgare.

Den verkliga utländska ägaren har nu flytt från Thailand till Laos, sa Big Joke, som vanligtvis går under sitt smeknamn som fått på grund av sitt sinne för humor och kärlek till den thailändska måltiden Jok.

Thailändsk polis fortsätter utredningen med det andra landet dit han flydde till och följer upp kunder som använde barens tjänster, särskilt de som interagerade med minderåriga.

Polisen inspekterar också barer över Phuket, Pattaya och Bangkok denna helg för att säkerställa att inga platser utnyttjar minderåriga.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.