Thailands premiärminister Prayut besöker Phuket imorgon

Phuket-

Thailands premiärminister general Prayut Chan-o-cha besöker Phuket på söndag (19 marsth).

Den thailändska regeringens PR-avdelning bekräftade idag (18 marsth) och rapporterade om premiärminister general Prayuts schema när det gäller besök på söndag (19 marsth) i Phuket.

Klockan 10:30 kommer han att inspektera ett område där Specialized Expo 2028 – Phuket, Thailand förväntas hållas i Mai Khao, Thalang om Phuket har valts att vara värd.

Klockan 12:20 kommer han att följa upp projektet "Grönt i staden" på 300 miljoner baht i Rassada.

Rassada kommun planerar för projektet "Grönt i staden" på Koh Sirey, Rassada. Projektet på 300 miljoner baht kommer att föreslås till premiärminister Prayut Chan-o-cha som kommer att besöka Phuket denna söndag.

Klockan 1:50 kommer han att vara på ett evenemang för MOU om bristen på arbetskraft och problemlösningslösningar i Andaman-turismindustrin vid Phuket Rajabhat University.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.