UPPDATERING: Fem ledande poliser inklusive chef förflyttade efter att Bangla Bar Razzia avslöjat bevis på sexuellt utnyttjande av barn

Patong –

Fem seniorpoliser i Patong har överförts efter att en olaglig bar på Bangla Road i Patong gjorde en razzia och upptäckte sex offer för sexuellt utnyttjande av barn som räddades, som var minderåriga under arton år.

Vår tidigare historia:

På onsdag (15 marsth) ett team från Department of Provincial Administration plundrade en bar i Soi Sea Dragon på Bangla Road.

Nu till uppdateringen:

Phukets provinspolischef Generalmajor Sermphan Sirikong har utfärdat en order på torsdagen (16 mars)th). Ordern sägs enligt razzian på Bangla Walking Street där tjänstemän har räddat sex minderåriga kvinnliga offer från en påstådd prostitution och människohandelsnätverk.

För ytterligare insyn, en fullständig utredning och för att förhindra skada för regeringen, kommer fem Patong-poliser enligt följande därför att överföras till arbetet vid Phukets provinspolisstation.

  1. Patongs polischef överste Sujin Nilbodee
  2. Patongpolisens biträdande överstelöjtnant Somphon Surin.
  3. Patongpolisens ställföreträdande överstelöjtnant Naruebodin Pangleesen
  4. Inspektör för brottsförebyggande och förtryckande överstelöjtnant Wutthiwat Leangboonjinda
  5. Utredningsinspektör överstelöjtnant Suchart Chumpusang.

Beställningen gäller från och med torsdagen den 16 marsth) tills vidare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.