Ägare av skaldjursrestaurang i Rawai arresterad med stenfisk

Rawai, Phuket –

En fisk- och skaldjursrestaurangägare i Rawai har gripits med fridlyst stenfisk.

Department of Marine and Coastal Resources Phuket Office berättade för Phuket Express att på torsdagen (16 marsth) de har arresterat en fisk- och skaldjursrestaurangägare i Rawai, Mueang Phuket-distriktet. Gripandet följde efter att tjänstemän fått ett tips från sociala medier om att restaurangen sålde skyddade marina djur.

Från restaurangen beslagtogs en stenfisk. Den oidentifierade ägaren fördes till Phukets polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder. Tjänstemän undanhöll även restaurangens namn i väntan på ytterligare rättsliga åtgärder.

Du kanske gillar det här:

Två fisk- och skaldjursrestauranger i Phuket har gripits med olika skyddade fiskar inklusive en muräna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.