Rassada planerar för "Grönt i staden" 300 miljoner baht-projekt

Rassada –

Rassada kommun planerar för projektet "Grönt i staden" på Koh Sirey, Rassada. Projektet på 300 miljoner baht kommer att föreslås till premiärminister Prayut Chan-o-cha som kommer att besöka Phuket denna söndag.

Rassadas borgmästare Nakarin Yorsangrat sa till Phuket Express att projektet "Green in the City" kommer att utvecklas till naturvårdsturism. Projektet kommer att ligga på 798 Rais tomt som täcker Bang She Lao-kanalen och Tha Jeen-kanalen i mangroveskogsområdet.

Projektet på 300 miljoner baht kommer att föreslås för premiärminister Prayut Chan-o-cha som kommer att besöka Phuket denna söndag (19 mars)th), tillade borgmästare Nakarin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.