Brand skadar skjutbanan i Thalang

Thalang –

En brand har skadat en del av en skjutbana i Thalang.

Brandmän sa till Phuket Express att de underrättades om branden på torsdagseftermiddagen (16 marsth) vid en skjutbana i Sakoo-distriktet.

De kom till platsen med två brandbilar för att konstatera att branden fortfarande var kraftigt övertänd. Det tog ungefär en halvtimme att kontrollera branden. Inga personskador rapporterades. Orsaken till branden utreds.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.