Man greps för att ha snattat mobiltelefon från tysk turist i Thalang

Thalang –

En man greps för att ha snott en mobiltelefon från en tysk turist i Cherng Talay.

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express idag (17 marsth) att igår (16 marsth) de underrättades från HAUGG FRED, 56, tysk medborgare, om att en manlig thailändsk misstänkt tog sin mobiltelefon i Soi Cherng Talay 14.

Cherng Talay-polisen gick till platsen och kollade CCTV-bilder där de hittade den misstänkte som bodde i ett hus i Cherng Talay.

Polisen hittade Nissan Islam, 27, inne i huset. Han erkände att han ryckte mobiltelefonen Samsung S20 från turisten och polisen hittade den stulna enheten.

Nissan åtalas för stöld och är fortfarande häktad vid presstillfället.

*********************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.