UPPDATERING: Turist attackerad av herrelös hund på Ao Nang Beach i Krabi donerade mat till hundar

Krabi –

En thailändsk turist som var på semester med sin amerikanska fru och attackerades av herrelösa hundar på Ao Nang Beach donerade mat till herrelösa hundar. Han säger att han kommer att vara tillbaka till Krabi för sin dotters bröllop inom en snar framtid.

Våra tidigare berättelser:

En thailändsk turist som var på semester med sin amerikanska fru attackerades av herrelösa hundar på Ao Nang Beach.

Tjänstemän hittade och fångade en herrelös hund på Ao Nang-stranden efter att en turist blivit biten.

Nu till uppdateringen:

Ao Nangs administrativa organisation berättade för Phuket Express på torsdagen (16 marsth) att Mr. Daniel Sudjai Kutrakun donerade mat till herrelösa hundar som de har fångat. Maten för hundar kostar totalt cirka 20,000 XNUMX baht. Dessa herrelösa hundar kommer att ges till alla som vill föda upp dem.

Daniel Sudjai Kutrakun sa, "Jag vill bara se en vacker och säker Ao Nang Beach. Efter att jag blivit biten av en herrelös hund här är det en lärdom att vi ska ta hand om dem som andra husdjur. Herrelösa hundar måste vaccineras.”

"Under de kommande två månaderna kommer jag att vara tillbaka för min dotters bröllop på Ao Nang Beach. Jag vill se den här platsen säker för alla." avslutade Daniel.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.