Svensk man arresterad på Samui för 75 dagars övervistelse

Samui Island, Surat Thani –

En 34-årig svensk man greps på Samui Island i Surat Thani för 75 dagar för att ha överskridit sina lagliga visumvillkor.

Surat Thani Immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att de nyligen har arresterat MR.CHRISTOPHER TONY SETFORS, 34, svensk medborgare. Han greps på Chaweng Beach Road framför ett varuhus.

Han är nu vid 75 dagar efter att ha överskridit sitt visum enligt polisen. Han fördes till Bophuts polisstation för att bli åtalad för överskridande och väntar på att bli utvisad.

Gripandet följde på Surat Thani immigrationsofficerare som patrullerade för att slå ner på utlänningar som stannade kvar. Detta kan innefatta slumpmässiga passkontroller som är lagliga i Thailand.

****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.