Räd mot illegal bar på Bangla Road i Patong leder till räddning av sex minderåriga sexarbetare

Patong –

En illegal bar på Bangla Road i Patong gjorde en razzia och upptäckte minderåriga prostituerade med sex offer räddade. Två misstänkta greps som hävdar att den riktiga barägaren är en utlänning.

Igår kväll (15 marsth) ett team från Department of Provincial Administration plundrade en bar i Soi Sea Dragon på Bangla Road.

En tjänsteman från Department of Provincial Administration berättade för Phuket Express att razzian kom efter att tjänstemän mottagit klagomål från Operation Underground Railroad (OUR) om att baren påstås driva en prostitutionstjänst med minderåriga sexarbetare för utländska kunder.

Tjänstemän hittade en kvinna som bara identifierades som Ms Taksakorn eller Nam som presenterade sig som barchef och Ms Watcharakorn eller Yuki som påstås vara en mäklare som tillhandahåller prostituerade. Baren drevs också utan tillstånd. De fördes till Patongs polisstation för att åtalas för att ha drivit en nöjeslokal utan tillstånd eller licens och människohandel.

Tjänstemän sa till Phuket Express att de har räddat sex minderåriga kvinnliga offer på ett närliggande hotell. Det yngsta offret är bara 15 år. De togs in i National Referral Mechanism (NRM).

Ytterligare utredning av barens faktiska ägare pågår. Namnet på baren undanhölls för att skydda identiteten på de minderåriga offren för människohandel.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.