UPPDATERING: Herrelösa hund fångade efter turistattack på Ao Nang Beach i Krabi

Krabi –

Tjänstemän hittade och fångade en herrelös hund på Ao Nang-stranden efter att en turist blivit biten.

Vår tidigare historia:

En thailändsk turist som var på semester med sin amerikanska fru attackerades av herrelösa hundar på Ao Nang Beach.

Krabi Public Revelation berättade för Phuket Express på tisdagen (14 marsth) att tjänstemän från Krabi Live Stock Office och Ao Nang Administrative Organization inspekterade Ao Nang Beach efter att en thailändsk turist som var på semester med sin amerikanska fru blev biten av en herrelös hund.

Endast en staghund hittades på stranden. Hunden sköts med en narkospil. Ett mikrochip placerades på hunden och det förvarades på Ao Nangs administrativa organisationskontor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.