Tjuv försöker stjäla från tvättstugan i Thalang

Thalang –

En tjuv försökte stjäla mynt från en tvättstuga i Thalang men misslyckades. En tvätteriägare vädjar till allmänheten och erbjuder en belöning för information som leder till att den skyldige grips.

Jittawattana Saengmanee rapporterade till ett lokalt medium "Newshawk Phuket" med CCTV-filmer om stöldförsöket. Hon är ägare till en tvättstuga i Baan Liphon i Sri Soonthorn. Hon uppgav att måndagen (13 marsth) klockan 2 anlände en manlig tjuv med en korg till tvättstugan.

Han försökte bryta in en myntdriven tvättmaskin men misslyckades. Maskinen skadades dock i försöket. Tjuven skyndade sedan iväg. Tvättstugaägaren har lämnat in en anmälan till Thalang-polisen med CCTV-filmbevis men den misstänkte är fortfarande på flykt.

Butiksägaren ber därför allmänheten att hjälpa till. Om någon ger information som leder till arresteringen av den skyldige kommer de att få en belöning på 2,000 062 baht. Ring 2236588-XNUMX om du tror att du kan hjälpa till.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.