Fastigheter: Exklusiv och sällsynt strandfastighet på den underbara ön Koh Lanta i Krabi-provinsen

Exklusiv och sällsynt strandfastighet på den underbara ön Koh Lanta i Krabi-provinsen. Själva tomten vid stranden är ca. 3.8 Rai eller 6,720 52 kvm och är rektangulär. Markens strandnära gräns är ca. XNUMXm lång.

52.5 miljoner baht marknadsvärde, tillgängligt med en stor rabatt på 44 miljoner baht. Västerländsk utsikt, se solen gå ner direkt över de berömda Phi Phi-öarna. Chanote lagfart Freehold. Köp det thailändska företagets ägande med endast en 51% thailändsk aktieägare och en enkel pappersöverföring.

Endast för seriöst intresserade köpare, kontakta The Pattaya News direkt på [e-postskyddad] som kommer att koppla intresserade kunder med säljaren med din förfrågan. Se YouTubes drönarvideo i kommentarerna för mer. Sponsrad.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.