Sju personer greps i Patong för påstådd olaglig behandling av cannabisknoppar

Patong –

Sju personer har gripits för att ha olagligt bearbetat cannabisknoppar på Bangla Road och Soi Sane Sabai i Patong.

På måndag kväll (13 marsth) ett team av medicinsk personal från Institutionen för traditionell thailändsk medicin och Patongpolisen inspekterade cannabisbutiker på Bangla Road och i Soi Sane Sabai.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att sju personer har gripits. De anklagas för att ha bearbetat kontrollerade örter (cannabisknoppar) utan tillstånd.

Tjänstemän från Department of Thai Traditional Medicine berättade för Phuket Express att det i Phuket finns 1,244 1,192 ställen registrerade för att sälja cannabis och XNUMX XNUMX har fått lagliga licenser, enligt det senaste rekordet fram till mars. Detta nummer är nummer ett av alla provinser i Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.