Thailändsk turist med amerikansk fru attackerad av herrelösa hundar på stranden i Krabi

FOTO: MGR online

Krabi –

En thailändsk turist som var på semester med sin amerikanska fru attackerades av herrelösa hundar på Ao Nang Beach.

Daniel Sudjai Kutrakun, 60, är ​​en thailändsk medborgare som har en amerikansk fru och normalt bor i Amerika. De kommer tillbaka till Thailand och besöker Ao Nang Beach varje år.

Daniel sa att han och hans fru gick på Ao Nang Beach den senaste helgen och såg att det fanns ungefär fem herrelösa hundar på stranden. En av dem rusade mot honom och bet honom i benet. Han gick till ett sjukhus och betalade mer än 20,000 XNUMX baht för olika skott och reparationer.

Daniel sa att han känner sig otrygg och att han inte vill att detta ska hända andra turister. Enligt honom borde relevanta myndigheter lösa problemet med herrelösa hundar på Ao Nang.

Det har rapporterats av lokal press i Ao Nang att flera utländska turister varje år har attackerats av herrelösa hundar på Ao Nang Beach. Några av dem var barn i åldern från fyra år till 12 år.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.